Maratonul anului în România, prilej de scopuri caritabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maratonul din Bucureşti, desfăşurat duminică, a fost un eveniment care s-a bucurat de participarea a aproximativ 8.000 de persoane. Printre acestea s-a numărat şi Mihai Leu, care a alergat în scopuri caritabile.

Fostul pugilist a făcut parte din Team Hope (Echipa Speranţei), a organizaţiei umanitare „Hope and Homes for Children România“ (HHC, Speranţă şi case pentru copiii din România). Mihai Leu a lăsat în urmă accidentarea la piciorul stâng, pe care o are de câteva săptămâni şi a venit de la Hunedoara în capitală, alergând pentru cauza copiilor abandonaţi în România.

 Special pentru acest maraton, Mihai Leu a venit la Bucureşti de la Hunedoara, şi deşi de câteva săptămâni suferă de o accidentare la piciorul stâng, a ales să alerge pentru cauza copiilor abandonaţi din România. Legătura între multiplul campion şi HHC a fost făcută prin Dana Săvuica, voluntar în cadrul acestei organizaţii umanitare. 

Printre participanţi s-au mai numărat Monica Iagăr, Viorica Susanu sau Doina Melinte. HHC a organizat un muzeu al sportului românesc, unde vârfuri din toate sporturile, precum Camelia Potec, Virgil Stănescu, Doina Melinte, Mihai Leu, Amatto Zaharia, Nicoleta Grasu sau Iulian Stamate, au oferit spre expunere trofee sau alte amintiri preţioase din cariera lor.

BASCHET Steaua s-a calificat în turul doi al Cupei României, după un meci decis în cea de-a doua repriză de prelungiri

Virgil Stănescu şi alte personalităţi din sport au donat obiecte pentru o acţiune marca „Basarabia, pământ românesc“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite