Lucescu, o nouă dramă trăită în faţa Sevillei: Şahtior s-a îndepărtat de finala Ligii Europa. Liverpool, în stare de şoc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

În 2007, Mircea Lucescu a avut parte de una dintre cele mai dureroase eliminări din carieră: Şahtior a fost egalată de Sevilla printr-un gol marcat de portarul spaniolilor în al patrulea minut de prelungiri. Prăbuşiţi psihic, ucrainenii au luat apoi şi golul trei şi au părăsit Cupa UEFA, în optimi. Joi, Sevilla a redevenit coşmarul „minerilor“.

Exilată la Lvov din cauza conflictului din Ucraina, Şahtior a început prost turul semifinalelor Ligii Europa şi a încheiat partida în aceeaşi notă.

Sevilla a condus din minutul 6, însă elevii lui Mircea Lucescu au egalat şi au trecut în avantaj până la pauză. Când meciul se îndrepta spre o victorie a gazdelor, arbitrul polonez, Szymon Marciniak, a arătat punctul cu var, iar Gameiro a stabilit scorul final, 2-2. Andaluzii sunt deţinătorii trofeului, câştigând Liga Europa în ultimele două stagiuni.

Prima reacţie a lui Mircea Lucescu după egalul cu Sevilla: Scorul corect al pauzei era 4-1!

VEZI GOLURILE MECIULUI

Villarreal, victorie în stilul lui Liverpool

„Cormoranii“ au obişnuit lumea fotbalului cu victorii şi calificări dramatice de care doar ei sunt în stare.

Joi însă, pe „El Madrigal“, a fost rândul celor de la Villarreal să învingă în stilul celor de la Liverpool. În al doilea minut al prelungirilor, un contraatac excelent al gazdelor s-a finalizat cu golul care le oferă spaniolilor prima şansă de calificare înainte de returul de joia viitoare.

VEZI GOLUL MECIULUI

Liga Europa, semifinale, tur

Şahtior Doneţk - Sevilla 2-2
Marlos 23, Stepanenko 35 / Vitolo 6, Gameiro 82 (pen.)

Villarreal - Liverpool 1-0
Adrian 90+2

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite