Lucescu, după 2-2 cu Sevilla: "Rezultatul e just, dar puteam să conducem cu 4-1 la pauză"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu FOTO Shakhtar.com
Mircea Lucescu FOTO Shakhtar.com

Mircea Lucescu spune că Şahtiorul joacă mai bine în deplasare şi că încă mai sunt speranţe pentru calificarea în finala Europa League.

Şahtior şi Sevilla au încheiat la egalitate, scor 2-2, în manşa tur a semifinalelor di nEuropa League. La fnalul partidei, Lucescu a apreciat rezultaul ca fiind unul just, deşi echipa sa a fost mai bună în prima repriză. 

"Rezultatul îl consider just. Am dominat categoric prima repriză, la 2-1 am avut o presiune constantă, ne-a lipsit ultima pasă. Prima repriză putea să se încheie cu scorul de 4-1 dacă eram puţin mai atenţi. În repriza a doua, am fost prea prudenţi, ei au început mai bine şi am făcut greşeli în apărare. Asta a dat curaj Sevillei. 
E o diferenţă de experienţă pentru că Sevilla joacă într-un campionat în care se întâlneşte cu superechipe, iar noi avem fotbalişti care abia acum joacă la nivelul ăsta. Am pierdut lupta la mijlocul terenului.
E un 2-2 care poate fi întors, pentru că noi jucăm mai bine în deplasare. Ne vom apropia de meciul retur cu speranţă. Supărarea noastră pentru acest rezultat de egalitate trebuie să se transforme în încredere pentru retur. Eu am încredere în echipă", a spus Mircea Lucescu la conferinţa de presă. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite