Legia - Steaua. Dan Petrescu: „Polonezii au un mic avantaj“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu, tehnicianul echipei Dinamo Moscova FOTO Răzvan Păsărică
Dan Petrescu, tehnicianul echipei Dinamo Moscova FOTO Răzvan Păsărică

Legia - Steaua / Steaua dispută marţi manşa secundă a confruntării cu Legia Varşovia, după ce în tur roş-albaştrii au reuşit să obţină doar un egal (1-1). Meciul se va juca în Polonia, începând cu ora 21.45 şi va fi transmis de DigiSport.

„Nu am văzut primul meci, dar după 1-1 în deplasare, Legia pare să aibă un mic avantaj. Steaua va da totul pentru calificare şi recunosc că le ţin pumnii. Chiar dacă am lucrat în Polonia, de atunci au trecut mulţi ani şi nu mai cunosc decât foarte puţini jucători. 

Spre exemplu îl cunosc pe portarul Kuciak, însă pe el îl ştiu din vremea când juca la Vaslui, în Liga din România. Este un jucător foarte bun, care şi-a dovedit valoarea şi în partida de la Bucureşti.
Am înţeles că Vlad Chiricheş va pleca la Tottenham. Este un pas uriaş pentru cariera lui, iar Steaua pierde un jucător foarte bun. Are ceva probleme, însă dacă va fi sănătos, va da totul pe teren, mai ales că este ultimul lui meci la Steaua“, a declarat Dan Petrescu potrivit DigiSport.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Asalt la Varşovia pentru milioanele de la UEFA. Avancronica unui meci care va decide viitorul Stelei

Mircea Lucescu regretă că Steaua şi-a făcut viaţa grea cu Legia: „Calificarea trebuia tranşată de la Bucureşti“

Laurenţiu Reghecampf: „Oamenii vor vedea o altă Steaua în returul cu Legia“. Chiricheş e incert, Pintilii nu va juca sigur. Toate declaraţiile înainte de Legia-Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite