Ioan Niculae câştigă 100.000 de euro de pe urma meciului Astra - Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua va întâlni Astra Giurgiu pentru a doua oară în patru zile, lucru de pe urma căruia Ioan Niculae a profitat din plin. Partida se va juca sâmbătă, începând cu ora 19.45 şi va fi televizată de DolceSport.

Cine vrea să asiste la meciul dintre Astra şi Steaua, disputat pe stadionul din Giurgiu, trebuie să plătească între 100 şi 200 de lei pentru un bilet. Preţurile nejustificat de mari au atras criticile suporterilor Stelei, care au fost avertizaţi că vor fi împiedicaţi să facă deplasarea alături de echipa roş-albastră.

În ciuda vocilor care contestă alegerea Astrei pentru preţuri „piperate“ ale tichetelor de acces, Ioan Niculae câştigă enorm din această mişcare. Patronul giurgiuvenilor câştigă 100.000 de euro din cele 4.200 de bilete vândute, un lucru nemaiîntâlnit până acum. În mod normal, preţul unui bilet la meciurile Astrei este de 20 de lei, la meciul cu Dinamo fiind ceva mai mare, respectiv 50. Niciodată, însă, nu au fost impuse sumele de la partida împotriva campioanei României.


Ştiri pe aceeaşi temă:

Steaua: „Fanii noştri nu vor fi lăsaţi să intre pe stadion la Astra“. Suporterii confirmă, Jandarmeria contrazice

Federico Piovaccari despre performanţa de a fi golgheter la Steaua: „E cea mai bună perioadă din cariera mea“

Momente tensionate pentru Fernando Varela în meciul Steaua - Astra. Portughezul a leşinat pe teren

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite