Steliştii vor plăti scump pentru că l-au înjurat pe Ioan Niculae: patronul Astrei a găsit metoda perfectă pentru a se răzbuna pe cei care l-au jignit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii roş-albaştrilor trebuie să dea minimum câte 100 de lei pentru a asista la Astra - Steaua
Fanii roş-albaştrilor trebuie să dea minimum câte 100 de lei pentru a asista la Astra - Steaua

După ce i-a făcut „derbedei“ pe cei care l-au apostrofat, finanţatorul giurgiuvenilor a luat o decizie radicală înainte de Astra - Steaua (sâmbătă, ora 18.30, Antena 1 şi Dolce Sport)

Ioan Niculae a fost scârbit de faptul că fanii Stelei l-au înjurat la meciul de pe „Arena Naţională“ şi s-a gândit să-i pedepsească. 

Astfel, cel mai ieftin bilet pentru partida Astra – Steaua va costa 100 de lei! Tichetele se vor vinde doar la casele arenei din Giurgiu. „Îi aşteptăm cu mare drag pe stelişti. Dacă vor să vadă marea echipă a Stelei şi-o iubesc atât de mult, atunci să plătească. Ne-au înjurat miercuri seară. La Giurgiu, să vină să înjure pe bani“, a spus preşedintele Dinu Gheorghe. 

Pentru ca decizia lor să-i afecteze doar pe stelişti, oficialii giurgiuvenilor le vor da celor din oraş bilete gratuite pe baza actului de identitate. De asemenea, deţinatorii de abonamente vor avea accesul liber pe stadion.

„Reghe“, schimbări în primul „11“

Antrenorul Stelei l-a pierdut pe Mihai Pintilii pentru partida de sâmbătă. Absenţa mijlocaşului va cauza mai multe schimbări în primul „11“. Prepeliţă, care miercuri seară a început meciul ca fundaş dreapta, va fi urcat la mijloc, pentru a juca în locul lui Pintilii. 

În aceste condiţii, fundaş dreapta va fi Varela. O altă modificare va fi titularizarea lui Piovaccari la Giurgiu. Kapetanos, titular pe „Arena Naţională“, a avut puţine realizări, în timp ce concurentul său italian a marcat pentru 3-1.

CITEŞTE ŞI:

*Ca-n junglă: steliştii, ameninţaţi cu bătaia. Reghecampf a povestit ce semnale a primit înaintea jocului cu Astra

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite