Ilie Stan: „Jucătorii mei au contracte de 15 milioane de lei vechi, i-am promovat din Liga a II-a “

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Stan, antrenorul echipei Concordia Chiajna FOTO Mihaela Bobar/Rpressport
Ilie Stan, antrenorul echipei Concordia Chiajna FOTO Mihaela Bobar/Rpressport

Tehnicianul Concordiei, Ilie Stan, a declarat că nu împarte niciun resentiment cu Laurenţiu Reghecampf, motivând că în caz contrar nu şi-ar fi dat acordul pentru plecarea lui Adi Popa la Steaua. De asemenea, antrenorul grupării din Chiajna a comentat situaţia dramatică a echipei sale, unde există discrepanţe salariale foarte mari faţă de restul fotbaliştilor din primul eşalon românesc.

„Adi Popa a progresat foarte mult, a progresat pentru că îl ajută echipa. E un jucător cu viteză, care îşi doreşte foarte mult să reuşească, iar mentalitatea şi atmosfera de la Steaua l-au făcut să crească foarte mult. Dacă aveam ceva cu Reghecampf, nu-l vineam pe Popa la Steaua. Dar oricum, banii de pe el ne-au ajutat foarte mult“, a declarat Ilie Stan la DolceSport.

Tehnicianul formaţiei din Chiajna a făcut o comparaţie între situaţia sa şi a antrenorului Stelei: „Când era Reghecmapf la Concordia, a avut alt lot şi altă conducere. Eu sunt singur, sunt eu şi Petre Marin care ţinem echipa. Reghecampf a avut jucători mai valoroşi la Chiajna“.

Ilie Stan s-a declarat dezamăgit de parcursul echipei sale în partea a doua a campionatului intern: „Dacă mi-ar fi spus cineva că nu reuşesc decât un punct în opt jocuri în retur, nu l-aş fi crezut. Mircea Sandu are dreptate, Liga I e un campionat slab. Am jucători tineri care au trecut peste etape importante ale junioratului. Eu fac cu ei ceea ce trebuia să fi învăţat acum patru ani. Sunt dezamăgit că nu am reuşit să acumulăm puncte. Pe jucători nu am dat niciun ban şi au contracte 15 milioane de lei vechi, i-am promovat de la Liga a II-a“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite