Ilie Năstase va juca o partidă demonstrativă împotriva arbitrilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Cozma şi Ilie Năstzase
Ioan Cozma şi Ilie Năstzase

Este binecunoscut faptul că între arbitrii şi Ilie Năstase nu a fost o relaţie tocmai bună de-a lungul carierei lui de jucător.

 De data aceasta, Ilie va avea o altfel de întâlnire cu arbitrii, urmând să joace împotriva lor într-o partidă demonstrativă. Care va avea loc în cadrul celei de a treia ediţii a Galei Arbitrilor de Tenis, programată sâmbătă, 10 decembrie, la Tenis Club din Curtea de Argeş. În meciul demonstrativ va evolua şi preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac.

“Vom încheia sezonul la T.C. din Curtea de Argeş cu un eveniment special, anume Gala Arbitrilor de Tenis, unde va fi prezent şi Ilie Năstase. Asta, după ce am organizat aici numeroase turnee internaţionale pentru dezvoltarea tenisului românesc şi pentru comunitaea locală”, a declarat Ioan Cozma, Director General Dr. Oetker România, pentru sportprofit.ro.

În acest an au fost organizate concursuri de excepţie la Tenis Club din Curtea de Argeş, printre care cea de a treia ediţie a turneului ITF Vitality Open Tour, Tabăra  “Train Like a Pro” a lui Victor Hănescu, cea de a cincea ediţie a turneului internaţional Vitality Open Tour, Trofeul Dr. Oetker pentru seniori, cea de a treia ediţie a Press Cup Dr. Oetker sau turneul European Summer Cups Girls U 16, unde tricolorele au obţinut calificarea la faza finală de la Budapesta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite