Ilie Năstase şi Irina Begu vor premia copiii la cea de a VI-a ediţie a Dr. Oetker Junior Trophy

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Cozma şi Ilie Năstase
Ioan Cozma şi Ilie Năstase

Ilie Năstase, Irina – Camelia Begu şi Directorul General al Dr. Oetker România, Ioan Cozma, vor premia juniorii cu rezultate deosebite din tenis.

Ebvenimentul va avea loc în cadrul conferinţei legată de cea de a VI-a ediţie a Dr. Oetker Junior Trophy, de la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti.
Printre premianţii care vor primi Trofeul “Tinere Talente” se numără Alexandru Coman şi Iulia Ionescu. De asemenea, Cătălina Cristea va oferi Trofeul Fair Play în memoria Florenţei Mihai.
“Nu mai reprezintă pentru nimeni un secret faptul că Dr. Oetker este susţinătorul tinerelor talente din tenisul românesc. De 6 ani încoace, Dr. Oetker Junior Trophy pregăteşte schimbul de mâine al tenisului românesc, performanţele internaţionale din ultimii ani ai acestor copii stând mărturie. Astfel că viitoarele staruri ale sportului alb au tot sprijinul pentru marea performanţă din partea companiei Dr. Oetker. Ne apropiem deja de talia turneului Petit As de la Paris, având la această ediţie a Dr. Oetker Junior Trophy cea mai numeroasă participare, anume 210 de jucători din 25  ţări participante”, a declarat Ioan Cozma, Managerul General Dr. Oetker România.
La cea de a şasea ediţie a Dr. Oetker Junior Trophy competiţie internaţională din cadrul Tennis Europe, categoria 1, care va avea loc în perioada 21-28 mai, vor concura 210 sportivi din 25 de ţări.
.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite