„Halep se reafirmă ca numărul unu mondial“. Reacţii după succesul româncei de la Shenzen

0
Publicat:
Ultima actualizare:
halep foto shenzen open

Simona Halep a început anul perfect, impunându-se în finala turenului de la Shezen. Ea a trecut de Katerina Siniakova în trei seturi, scor 6-1, 2-6, 6-0.

"Numărul 1 mondial şi-a început în mod ideal anul. Simona Halep a câştigat turneul de început al sezonului, dominând-o pe deţinătoarea titlului la Shenzhen, Katerina Siniakova. Disputat pe un teren acoperit (diferit faţă de cel prevăzut iniţial) şi nedifuzat din cauza schimbării locului, meciul nu a fost cursiv, cu nouă break-uri şi cu seturi în sens unic (6-1, 2-6, 6-0). Românca s-a impus în urma unui set în care adversara ei a dispărut din joc (şase puncte câştigate în total). La o săptămână de Australian Open, Halep arată că este în formă. Ea caută în continuare primul trofeu de Grand Slam, dar nu a strălucit niciodată cu adevărat la Melbourne, unde a suferit două eliminări în primul tur (sferturi de finală, cel mai bun rezultat)", a scris publicaţia franceză LEquipe.

"Halep se reafirmă ca numărul 1 mondial la Shenzhen", a titrat Marca. "Simona Halep, numărul 1 mondial din luna octombrie, vrea să-şi păstreze domnia cât mai lung posibil. Ea a demonstrat asta în prima săptămână din noul an, la Shenzhen, învingând-o pe Katerina Siniakova în finală", a adăugat marca.com.

Ce a sus Simona Halep după succesul cu Siniakova? 

”Bineînţeles că este un început bun pentru mine, să pornesc în acest an cu un titlu câştigat atat de repede. Este grozav, dar gândindu-mă la un titlu de Grand Slam este poate prea mult in acest moment... Merg de la turneu la turneu, nu ma gândesc atât de departe. Bineînţeles, o sa dău totul, visul meu este să câştig un Grand Slam anul acesta”. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite