Halep, pe prima pagină a site-ului WTA: Simona a făcut anunţul mult aşteptat şi şi-a propus şi un obiectiv curajos pentru 2019

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep se află, în aceste zile, în Cehia, acolo unde va juca pentru echipa de Fed Cup a României la 9 şi la 10 februarie. Până atunci însă, fostul lider mondial a luat o decizie importantă.

Simona Halep (3 WTA) şi-a găsit un nou antrenor, după ce, spre finalul anului trecut, s-a despărţit de australianul Darren Cahill. 

Belgianul Thierry van Cleemput (50 de ani) e alesul fostului lider mondial, după cum a confirmat şi pagina de Twitter a celor de la WTA: „Simona Halep l-a angajat pe Thierry van Cleemput“. Ştirea a fost confirmată şi printr-un articol pus în deschiderea site-ului WTA, după cum se poate vedea aici.

Noul antrenor al Simonei l-a pregătit ultima dată pe conaţionalul său David Goffin (21 ATP) cu care a colaborat din 2014 până luna trecută. Cel mai probabil, van Cleemput o va însoţi pe Halep la următorul turneu la care va participa aceasta, la Dubai, între 17 şi 23 februarie.

Obiectivul pentru 2019: încă un Grand Slam

Presa belgiană, citată de Digi Sport, a anunţat obiectivul pe care Simona Halep şi l-a propus pentru acest sezon, după ce l-a angajat pe van Cleemput.

„La Australian Open, van Cleemput a stat deja în boxa Simonei Halep la meciuri. De la încheierea turneului, românca e pe locul 3 în lume, dar în 2018 a fost lider aproape tot anul. Halep revine după ce a fost accidentată în toamna lui 2018. Câştigarea unui nou turneu de Grand Slam, pe lângă singurul pe care îl are Simona până acum (n.r. – French Open 2018) e principala misiune pentru parteneriatul belgiano-român“, au scris jurnaliştii belgieni de la Tennis Krant.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite