Halep a îndeplinit o misiune imposibilă: Simona a dezvăluit ce i-a spus fratele ei în 2014 după o primă mare performanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ascensiunea Simonei Halep în lumea tenisului a început în 2014 şi, între timp, românca a depăşit toate aşteptările, inclusiv pe cele ale familiei.

Simona Halep a câştigat trofeul de la Rogers Cup şi, pe lângă această reuşită, şi-a mărit avansul în fruntea clasamentului mondial şi a rezolvat şi a cincea calificare consecutivă la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Constănţeanca de 26 de ani a dezvăluit că, în 2014, în momentul primei calificări, o asemenea serie părea aproape imposibilă.

Ce a spus Halep?

*E extraordinar să mă calific din nou pentru Singapore. În 2014, după ce m-am calificat, fratele meu mi-a spus că, dacă participi cinci ani la Singapore, apoi te poţi retrage. 

*Acum, fiind în această poziţie, aş spune nu. Nu mă voi retrage, pentru că mă simt foarte bine pe teren şi mă bucur să joc. Iubesc să joc tenis.

*Prioritatea mea în viaţă e tenisul, astfel că fac totul pentru a fi bună pentru acest sport. Cred că acesta e secretul constanţei. Poate şi alte lucruri. Însă munca grea e cea mai importantă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite