Halep se grăbeşte să-şi încheie cariera: „Îmi doresc foarte mulţi copii!“. De ce nu vrea să ajungă precum surorile Williams

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 36 de ani, Serena a născut în septembrie şi urmează să revină în circuit în ianuarie. Iar Venus (37 de ani) a jucat două finale de Grand Slam în 2017, la Australian Open şi la Wimbledon.

Surorile Williams sunt formidabile şi pentru faptul că, la vârsta lor, deşi au câştigat tot ce se putea câştiga în tenis, găsesc motivaţia de a continua la cel mai înalt nivel.

Prin comparaţie, la 26 de ani, Simona Halep vorbeşte deja despre finalul carierei sale! Într-un interviu acordat Canal 33, românca a insistat, încă o dată, că nu vrea să ajungă la fel de longevivă, precum Venus şi Serena.

Ce a spus?

*Atunci când dispare plăcerea cred că trebuie să te laşi. La mine, cred că va fi ceva de pe o zi pe alta şi, cu siguranţă, mă voi simţi împlinită în alte aspecte ale vieţii. 

*Îmi doresc foarte mulţi copii, nu mă văd jucând până la 35 de ani. De ce? Pentru că îmi doresc şi altceva de la viaţă şi vreau să mă bucur şi de alte lucruri. 

*35 de ani mi se pare o vârstă prea înaintată pentru tenis.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite