Atenţie, Halep: Serena a revenit în sala de forţă. Preparatorul a anunţat ce şi-a propus Williams după naştere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena

La 1 septembrie, sportiva de 36 de ani şi-a născut primul copil, o fetiţă. Acum, la două luni distanţă, ea şi-a reluat pregătirile.

Simona Halep va avea o provocare în plus în tentativa de a-şi păstra locul 1 mondial în 2018: Serena Williams.

După ce americanca s-a retras temporar din lumea tenisului, rămânând însărcinată, clasamentul a avut mai multe jucătoare care au ajuns pe locul 1. Asta deoarece, până la ieşirea Serenei de pe scenă, aceasta pusese un adevărat monopol pe prima poziţie în ierarhia mondială.

Acum însă, fostul lider WTA se pregăteşte de o revenire în circuit. Obiectivul ei: câştigarea Australian Open, turneu la care s-a impus în 2017, în condiţiile în care deja era însărcinată! Dacă va triumfa la Melbourne, Serena va câştiga trofeul Grand Slam cu numărul 24!

Preparatorul fizic al americancei, spaniolul Ruben Mateu a vorbit pentru agenţia DPA, citată de Telekom Sport, despre iminenta revenire a Serenei în circuitul feminin.

Ce a spus?

„Serena se antrenează deja în sală, pentru a-şi reintra treptat în formă. Pentru cineva care posedă asemenea capacităţi fizice, aşa cum e cazul Serenei, e mult mai uşor să-şi recapete forma. Lucrurile vor decurge mai rapid în ceea ce o priveşte, spre deosebite de alte sportive din circuitul feminin. Motivaţia sa e încă mare. Ea a decis să revină la cel mai înalt nivel şi, dacă va reveni, o face pentru a câştiga“, a anunţat Ruben Mateu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite