Halep la French Open: francezii sunt la picioarele Simonei. Ce au scris după calificarea româncei în sferturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (4 WTA) şi-a câştigat meciurile de până acum de la Roland Garros cu o lejeritate impresionantă, iar ultimul succes, cel din optimi, a fost comentat pe larg de presa locală.

Mai sunt trei meciuri între Simona Halep şi un triumf istoric la Roland Garros, rezultat care o va şi propulsa pe sportiva din România pe locul 1 mondial. 

După victoria de luni, prestigioasa publicaţie franceză „L’Equipe“ a remarcat rapiditatea cu care Halep s-a debarasat de Suarez Navarro. Potrivit Digi Sport, într-un articol pentru ediţia online, întitulat „Tornada Simona Halep s-a calificat în sferturi“, jurnaliştii francezi au scris: „Finalista din 2014 confirmă că e o pretendentă foarte serioasă. Halep nu i-a dat aproape nicio şansă lui Suarez Navarro, cu excepţia re-break-ului făcut la începutul setului secund“.

„Sclipitoarea Simona“

Site-ul oficial de la Roland Garros a lăudat-o, de asemenea, pe Halep, după cum a notat prosport.ro. „Sclipitoarea Simona domină la Roland Garros şi îi lasă doar două game-uri Carlei Suarez Navarro. Românca a jucat cel mai bun tenis al ei, s-a mişcat senzaţional pe teren şi a lovit perfect. Halep îşi consolidează şi mai mult statutul de favorită după acest rezultat!“, a scris sursa citată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite