Hagi, dat de gol de Gică Popescu: De unde a avut ofertă „Regele“ în această iarnă şi de ce a rămas la Viitorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi

Gheorghe Hagi a spus, de curând, că la finalul acestui campionat intenţionează să plece din România pentru a prelua un club mare. Ceea ce n-a spus a fost că ar fi putut să facă acest pas încă de acum.

Gheorghe Hagi a fost la un pas de a ajunge în cel mai spectaculos campionat al Europei în această iarnă, dar o promisiune pe care şi-a făcut-o singur l-a împiedicat să dea curs propunerii primite.

După cum a dezvăluit Gică Popescu la Digi Sport, „Regele“ a avut şansa de a antrena în La Liga, iar sursa citată a speculat că oferta primită de Hagi ar fi fost de la Sevilla!

Ce a spus Gică Popescu?

*A fost o echipă de top din Spania. Nu vă spun, întrebaţi-l pe Gică. Vă zic doar atât: a fost vorba de o echipă de top din Spania. 

*Gică n-a vrut să plece. În iarnă s-a discutat, dar Gică nu ia niciodată o echipă la jumătatea drumului. 

*Noi am discutat mult în această perioadă pe tema aceasta. Mi-ar plăcea în viitor să lucrăm împreună la un proiect. Facem echipă foarte bună, ne cunoaştem bine şi ne respectăm enorm. În plus, ştim foarte bine să ne ascultăm şi să lucrăm unul cu celălalt. Mereu ne spunem ce gândim.

*Gică vrea altceva acum, un proiect serios. Vrea să meargă să antreneze şi pe banii altora, nu numai pe banii lui. 

*În Liga I a demonstrat tot ce era de demonstrat. A luat titlul cu o echipă precum Viitorul, nimeni nu visa că va ajunge la asemenea performanţă într-un timp atât de scurt. Vin propuneri pentru el mereu, au fost şi în trecut, sunt şi acum. Au fost preşedinţi de club care au venit cu avionul privat la Constanţa. Au stat o săptămână să-l convingă. „Hai-hai, hai-hai“. Pe bani foarte mulţi.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite