Győr - Oltchim. Planul lui Jakob Vestergaard pentru calificarea lui Oltchim în finala Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jakob Vestergaard, tehnicianul lui Oltchim FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Jakob Vestergaard, tehnicianul lui Oltchim FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Győr - Oltchim / Handbalistele clubului din Vâlcea vor da tot ce au mai bun joi, când se va hotărî echipa calificată în ultimul act al Ligii Campionilor la handbal feminin. Partida decisivă se va desfăşura la Vezsprém, începând cu ora 20.30.

Meciul se va juca sub o multitudine de presiuni: cea a rezultatului din tur (când Oltchim a pierdut cu 22-24 pe teren propriu), cea a calificării în finala Ligii Campionilor (şi a completării palmaresului fiecărei jucătoare), cea financiară (speculaţiile indică desfiinţarea echipei în cazul necalificării în ultimul act). Totuşi. părţile direct implicate sunt optimiste. Oana Manea vede în returul de la Veszprem ocazia de a porni de la zero, Katarina Bulatovici merge în Ungaria cu un scop precis şi până şi persoanele din alte ramuri sportive, precum Nicoleta Grasu, cred că în succesul garantat al româncelor.

Tehnicianul lui Oltchim, Jakob Vestergaard face ultimele pregătiri alături de echipa sa, având un scop clar: un meci memorabil. „Defensiva va fi cheia din nou, pentru că am văzut în meciul tur că, dacă stăm bine în apărare, pot apărea mai multe ocazii pe contraatac şi va fi uşor. Cu o bună apărare, fără greşeli, şi cu ajutorul din partea portarului, va fi bine“, a declarat antrenorul danez înainte de meciul decisiv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite