Globetrotter! După ce a jucat în China şi India, fundaşul Lucian Goian va bifa un nou campionat exotic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucian Goian, zis Gogu', în vârstă de 34 de ani, a jucat în cariera sa la echipele Foresta Suceava, FC Oneşti, Ceahlăul Piatra Neamţ, Dinamo Bucureşti, Astra Ploieşti, Tianjin Teda, Beijing Baxy, FC Braşov, CFR Cluj şi Mumbai City. El va bifa o nouă experienţă exotică.

Fundaşul central Lucian Goian, care a jucat ultima dată la echipa indiană Mumbay City, a semnat, marţi, un contract până la vară cu formaţia Perth Glory, a anunţat site-ul oficial al grupării australiene. "O noua provocare - Perth Glory, Australia. Îi mulţumesc pentru ajutor lui Jacob Burns, fostul jucător al Unirii Urziceni şi actualul director sportiv al clubului", a scris Goian pe pagina sa de Facebook.

Lucian Goian, în vârstă de 34 de ani, a fost achizionat de Perth Glory după accidentările fundaşilor Shane Lowry şi Alex Grant şi ar putea debuta, duminică, la meciul de pe teren propriu cu liderul Sydney FC. Cu patru etape înainte de finalul sezonului regulat din Australia, Perth Glory se află pe locul cinci, cu 32 de puncte. 

Primele două clasate se vor califica direct pentru semifinale, iar formaţiile de pe locurile 3-6 vor juca meciuri de baraj pentru accederea în penultima fază a competiţiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite