Gigi Mulţescu neagă vehement că va veni la Dinamo din vară: „E o idioţenie!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Mulţescu nu vrea la Dinamo FOTO Cosmin Iftode
Gigi Mulţescu nu vrea la Dinamo FOTO Cosmin Iftode

Deşi în ultimul timp s-a vehiculat ideea că Gigi Mulţescu va prelua pe Dinamo la vară, tehnicianul lui Gaz Metan Mediaş a dezminţit vehement orice zvon legat de o posibilă venire a sa în “Ştefan cel Mare”.

Enervat la culme pe arbitrajul din partida Dinamo-Gaz Metan Mediaş, încheiată cu victoria dinamoviştilor, scor 2-0, Gigi Mulţescu a explodat la final. “arbitrii sunt şefii fotbalului şi fac ce vor ei. Noi suntem nişte sclavi ai arbitrilor. A fost însă o ruşine arbitrajul, nu se poate aşa ceva la un asemenea nivel”, a spus Mulţescu, tehnicianul Mediaşului negând că ar putea ajunge la Dinamo la vară: „E o idioţenie ideea că aş veni la Dinamo”.

Cristea, gol în Liga I după doi ani şi jumătate de pauză

Atacantul de 28 de ani al lui Dinamo, Andrei Cristea, a înscris în minutul 83, cu latul de la şase metri, iar reuşita a fost prima în Liga I după o perioadă de doi ani şi jumătate, precedentul gol fiind în octombrie 2010, tot într-un meci cu Gaz.

Ţălnar s-a plâns de căldură

Meciul s-a jucat la o temperatură de 30 de grade Celsius, situaţie care l-a nemulţumit pe tehnicianul Cornel Ţălnar. „Sper să nu mai jucăm la această oră că murim, a fost insuportabil”, a tehnicianul, care l-a desemnat pe Cosmin Matei omul meciului.

Omagiu pentru Florea Dumitrache

Înaintea partidei s-a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Florea Dumitrache, decedat în urmă cu şase ani. Altfel, la pauză, secunzii Florentin Petre şi Florin Tene au fost aplaudaţi de asistenţă cu ocazia Floriilor.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite