Gigi Becali vrea să revină în politică. Visează alianţe cu PMP-ul lui Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul clubului FCSB, Gigi Becali, a declarat la Romania TV că petrecerea de Revelion nu a fost singurul motiv pentru care a mers în Poiana Braşov.

Omul de afaceri spune că, după incidentul cu fostul ginere al lui Traian Băsescu, s-a întâlnit cu preşedintele PMP, Eugen Tomac, pentru a pune la cale o alianţă în politică.

„M-am întâlnit şi cu preşedintele PMP, Eugen Tomac, la Teleferic, acolo la munte. I-am zis că vreau să mă întâlnesc cu Traian Băsescu, să unim toate forţele astea de opoziţie. Am uitat tot răul, gata. Mi-aş dori să mă întâlnesc cu el, că Băsescu e om deştept. Eu ţin minte doar atunci când m-a sunat la pauza meciului cu Valencia şi m-a invitat la preşedinţie. A fost o onoare pentru mine”, a spus Gigi Becali

Tot în Poiana Braşov, Becali a avut un conflict cu fostul ginere al lui Traian Băsescu, Bogdan Ionescu, poreclit „Syda”, cu care s-a certat într-un restaurant: ”Dacă mai face vreo declaraţie, îi rup o ureche. El e un copil faţă de mine. Am vorbit cu el şi i-am zis că o să-l iert. Eu nu mă duc la biserică şi după mă bat cu oamenii. Sigur, zic că îi rup o ureche aşa ca la copii. Să stea şi părinţii lui liniştiţi că eu nu mă răzbun pe el. Eu nu sunt omul care să ţină minte răul”, a mai adăugat Becali.

Becali, fost membru al Parlamentului European între iunie 2009 şi decembrie 2012, a făcut parte din Parlamentul României între 2012 şi 2013, anul în care a fost condamnat la închisoare. De asemenea, omul de afaceri a făcut parte şi din propria grupare politică, Partidul Noua Generaţie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite