Gigi Becali, gândire din epoca de piatră: „Acolo unde sunt femei, ştiu cine le promovează. El, diavolul!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Finanţatorul FCSB n-are nicio problemă să lucreze cu Anamaria Prodan, atunci când aceasta îi aduce oferte de milioane de euro pentru fotbaliştii săi, însă, brusc, cere excluderea ei când vorbim de funcţii de conducere.

Gigi Becali e o dovadă vie că nu orice om cu bani, are şi minte. 

Latifundiarul din Pipera a comentat, astăzi, la sport.ro, un subiect legat de viitoarele alegeri pentru şefia Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF). În 2018, mandatul lui Gino Iorgulescu, actualul preşedinte, expiră şi, din ce se aude, printre contracandidaţii săi se va număra şi Anamaria Prodan, agent FIFA.

„Nu o să iasă niciodată şi nici nu o să o las. Eu sunt prieten bun cu ea, dar eu o să fac anticampanie, campanie împotriva ei. Ce să caute femeie la Liga Profesionistă de Fotbal? Niciodată nu o să permit eu aşa ceva. Unde activez eu, nu permit să se încalce principiile lui Dumnezeu“, şi-a început Becali expunerea ideilor ridicole.

Omul de afaceri a fost contrat de moderatoarea emisiunii care i-a atras atenţia că în Polonia şi în Marea Britanie avem premieri femei. Informaţia nu l-a convins însă pe conducătorul FCSB.

„Acolo unde sunt femei, ştiu eu cine le promovează, ca să strice rânduiala lui Dumnezeu. Acolo nu mă interesează, că sunt cucerite teritoriile. Esta al lui, al lui ăla, ştii tu cine, cu corniţe. A ieşit Donald Trump că n-au putut <corniţele> să poată să câştige. El, diavolul, nu a putut să răzbească în America, deocamdată. Aici e ortodoxia, ultima redută, unde diavolul nu o să poată să învingă niciodată“, a afirmat Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite