Gică Hagi, bucuros că Viitorul Constanţa are jucători la naţională: „Menirea noastră este să formăm fotbalişti”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Hagi, împreună cu fiul său, pe care speră să-l vadă într-o zi în tricoul naionalei mari
Gică Hagi, împreună cu fiul său, pe care speră să-l vadă într-o zi în tricoul naionalei mari

Patronul formaţiei Viitorul Constanţa, Gică Hagi, este încântat că Victor Piţurcă s-a uitat în curtea echipei sale şi a convocat patru jucătători constănţeni pentru turneul de pregătire al naţionalei din Spania.

Imediat după ce Victor Piţurcă a anunţat lista jucătorilor convocaţi la lot pentru meciurile amicale cu Polonia şi Australia, Gică Hagi s-a arătat foarte mulţumit de alegerea făcută de selecţioner.

Dorinţa cea mare a „Regelui” este ca pe viitor nucleul naţionalei României să fie format din jucători de la Viitorul Constanţa, echipă care şi-a asumat rolul de a creşte copiii talentaţi.

„Îmi doresc ca în viitor, nucleul echipei naţionale de seniori să fie format din jucători crescuţi şi formaţi la noi, la Academie. Au crescut mult în ultimul an, dar asta se datorează şi faptului că au muncit foarte mult. Pentru ei va fi o motivaţie în plus, va fi primul lor contact cu lotul naţional de seniori. Acum trebuie să confirme şi acolo. Când munceşti, când eşti serios, lucrurile vin de la sine.

La un nivel ridicat poate că ajung mulţi jucători, însă este mult mai greu să te menţii acolo. Eu am reuşit acest lucru, îmi doresc foarte mult să reuşească şi ei. Avem mulţi alţi jucători care sunt convocaţi constant la loturile de tineret şi juniori. Asta este menirea noastră, de a forma jucători pentru echipa naţională, pentru marea performanţă”, a spus Hagi la Dolce Sport.

Jucătorii convocaţi de Piţurcă pentru amicalele cu Polonia şi Australia sunt portarul Alexandru Buzbuchi (19 ani), fundaşii Mihai Bălaşa (18 ani) şi Aurelian Chiţu (21 de ani) şi atacantul Denis Alibec (22 de ani).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite