Gata cu Bellu şi Bitang! Federaţia de Gimnastică a anunţat cine se va ocupa de pregătirea gimnastelor de la lot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mariana Bitang şi Octavian Bellu
Mariana Bitang şi Octavian Bellu

Epoca lui Octavian Bellu şi a Marianei Bitang la lotul naţional de gimnastică a luat sfârşit după ratarea calificării la Jocurile Olimpice.

Cei doi antrenori care au adus atâtea medalii României, dar care în ultima perioadă au fost doar voluntari, refuzând să-şi asume responsabilitatea stării actuale a gimnasticii româneşti ies, cel puţin momentan din calculele Federaţiei române de Gimnastică. 

"Continuarea pregătirii până la Jocurile Olimpice sau cel puţin până la Jocurile Olimpice va aparţine antrenorului coordonator Lucian Sandu", a declarat Adrian Stoica, preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică. Anunţul nu e în fapt decât o confirmare, pentru că Lucian Sandu figura şi până acum ca antrenor coordonator, dar se afla cumva în umbra cuplului Bellu - Bitang, care beneficiind de rezultatele anterioare tăia şi spânzura la lot.

Adrian Stoica e de părere că accidentările sunt principala cauză a necalificării echipelor feminină şi masculină la Rio."Deşi în ultimii trei ani fetele au beneficiat de un colectiv medical de excepţie, întreruperile în activitatea de antrenament este cel mai pagubos factor din sportul nostru", a mai spus Stoica. 

sandu
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite