FOTO Sexy Şarapova e istorie: Rusoaica a fost „eclipsată“ de Bouchard. Pictorial incendiar cu „Genie“ în prim-plan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maria Şarapova (41 WTA) nu doar că e departe de forma ei sportivă de dinainte de suspendarea pentru dopaj, dar, ajunsă la 30 de ani, ţine tot mai greu pasul cu jucătoarele din noua generaţie.

Cândva, Maria Şarapova era cea mai solicitată sportivă din circuitul WTA, atunci când era vorba de realizarea unor pictoriale cu jucătoare de tenis. Acum însă, trendul s-a schimbat, iar revistele pentru bărbaţi nu mai bat la uşa rusoaicei.

Ultima dovadă în acest sens e faptul că, potrivit Digi Sport, celebra publicaţie „Sports Illustrated“ şi-a prezentat, săptămâna trecută, mult aşteptatul supliment anual al costumelor de baie, însă în el nu figurează vreun pictorial cu Şarapova. În schimb, Eugenie Bouchard i-a suflat Şarapovei titlul neoficial de „cea mai sexy jucătoare de tenis“.

Acest aspect a fost subliniat şi de cei de la lapatilla.com: „Adio, Sharapova? Eugenie Bouchard a devenit favorita tuturor când vine vorba de pictoriale. Ultima apariţie a sa, în Sports Illustrated 2018, a făcut din ocupanta numărului 116 WTA una dintre cele mai vânate sportive din lume pentru astfel de şedinţe şi, cu siguranţă, cea mai mediatizată jucătoare de tenis“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite