FOTO S-a râs cu lacrimi de românca Simona Halep la Madrid, înaintea startului turneului Premier Mandatory

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Aşa cum le e obiceiul, cei de la WTA le-au provocat pe jucătoarele participante la turneul de la Madrid, adică pe primele opt favorite, să participe la câteva probe mai haioase.

Una dintre ele a fost cea de imitare a emoticoanelor. Iar ce a ieşit în cazul Simonei, puteţi vedea mai jos. Cert e că s-a râs cu lacrimi după această şedinţă foto inedită. Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6, va evolua cu japoneza Misaki Doi, locul 45 WTA, în primul tur al Madrid Open. 

Halep şi Misaki Doi nu s-au mai întâlnit până în prezent în circuitul WTA. Simona Halep este pe aceeaşi jumătate de tabloul cu germana Angelique Kerber, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2. Între întâlnirea cu ziariştii de la Media Day şi acţiunea caritabilă la care a participat alături de Rafael Nadal, dar şi alte nume mari ale tenisului mondial, Simona Halep a avut timp şi de un antrenament. Şi a fost o sesiune foarte solicitantă, pentru că partenetă i-a fost a patra jucătoare a lumii, iberica Garbine Muguruza.

Simona Halep

Alte jucătoare valoroase pe această parte a tabloului sunt spaniola Garbine Muguruza, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, spaniola Carla Suarez Navarro, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 8, elveţianca Timea Bacsinszky, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 10.

image

Celelate românce prezente la turneul Premier Mandatory de la Madrid vor avea următoarele adversare: 

Monica Niculescu, locul 31 WTA - jucătoare din calificări

Irina Camelia Begu, locul 35 WTA - Eugenie Bouchard (Canada), locul 46 WTA

Sorana Cîrstea, locul 131 WTA, beneficiară a unui wild card - Jelena Jankovici (Serbia), locul 23 WTA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite