Floyd Mayweather, implicat într-o crimă. Boxerul a văzut totul printr-o aplicaţie pe telefon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pugilistul Floyd Mayweather este unul dintre personajele secundare dintr-un scandal, fiind martorul unei crime violente, în urma căreia autorul s-a sinucis.

Boxerul comunica prin telefon cu Earl Hayes, un prieten de-al său, care a ameninţat într-un moment de nervozitate că-şi va ucide soţia, suspectând-o de infidelitate. Potrivit presei britanice, Floyd Mayweather a încercat să detensioneze lucrurile, însă cazul s-a soldat cu omorârea femeii şi cu sinuciderea lui Earl Hayes. Episodul s-a întâmplat sub ochii pugilistului, care a văzut totul graţie aplicaţiei prin care comunica. 

Sportivul american a anunţat poliţia, care a trimis oameni la domiciliul ucigaşului, unde au fost găsite cele două cadavre. În acest caz, Floyd Mayweather ar putea fi chemat în instanţă în calitate de martor. Boxerul şi Earl Hayes erau apropiaţi, existând numeroase poze cu ei împreună.
La cei 37 de ani ai săi. Floyd Mayweather este neînvins în cariera profesionistă, în care a debutat în urmă cu 18 ani. Printre realizările sale se numără faptul că a fost campion mondial la trei categorii distincte, deţinând opt astfel de titluri.

Explicaţiile accidentării lui Lucian Bute, date de primul său antrenor. Boxerul are probleme încă din adolescenţă

S-a aflat cauza accidentării lui Lucian Bute: românul a băut prea multă apă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite