Explicaţiile accidentării lui Lucian Bute, date de primul său antrenor. Boxerul are probleme încă din adolescenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Lucian Bute a anunţat, miercuri, că se retrage din meciul cu argentinianul Roberto Bolonti, din pricina unei accidentări, primul antrenor al românului a comentat situaţia.

„Când am citit ştirea că s-a accidentat la spate, gândul mi-a zburat la problemele pe care le-a avut când a fost junior. Pe la 17 ani se plângea de dureri mari la spate. Eu credeam că este ceva firesc, mai toţi sportivii având dureri din cauza efortului, dar s-a descoperit că avea discopatie lombară. A fost la un pas să se lase de box, pentru că nu mai suporta durerile, iar la varsta lui se cerea un efort în plus, fiind într-o perioadă de acumulări. 

A făcut la greu acupunctura şi fizioterapie. De când a trecut la profesionism nu s-a mai plâns, dar cu siguranţă a avut mereu dureri. Acum presupun că a facut un efort mai mare cu noul antrenor şi durerile au recidivat. El ştie mai bine dacă trebuie să continue sau să se retragă“, a declarat Felix Păun pentru ziarulring.ro.
Lucian Bute avea programat un meci cu argentinianul Roberto Bolonti, care ar fi trebuit să se joace pe 6 decembrie, la Montréal. Boxerul român a anunţat că se va retrage din meci, aceta urmând să fie va fi înlocuit de partida lui Jean Pascal şi Donovan George.

Lucian Bute şi-a anulat meciul din decembrie. Când se preconizează revenirea românului în ring

Lucian Bute a dat lovitura! Se va pregăti cu Manny Pacquiao şi antrenorul său: „Simt gust de box”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite