FedCup. Cum s-a născut prietenia dintre Simona Halep şi Petra Kvitova şi o remarcă sinceră: „Ce sexy eşti!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kvitova şi Halep au şi gătit în China
Kvitova şi Halep au şi gătit în China

România urmează să joace cu Cehia în Fed Cup, iar interesant este că de cât ori a fost rugată să spună cu cine se înţelege mai bine dintre adversare, Simona a nominalizat-o mereu pe Petra Kvitova.

Simona Halep şi Petra Kvitova au avut ocazia să se cunoască mai bine în primul turneu din 2015, cel de la Shenzen. Erau principalele favorite ale competiţiei şi au fost invitate să ia parte la diverse acţiuni ale sponsorilor.
Atunci când a vorbit despre relaţiile reci din tenisul feminine, Simona a ţinut să contrazică aceasă teorie:
“Din punctul meu de vedere, eu vorbesc cu majoritatea suntem destul de deschise. Tot subiectele sunt legate de tenis sau de vacanţe. Petra Kvitova şi Radwanska sunt prietenele mele din circut, era şi Pennetta, dar s-a retras. La o petrecere dinaintea unui turneu, Petra avea o fustă mai scurtă şi i-am spus „Cât de sexy eşti!” şi ea mi-a răspuns că urmează să meargă într-un club.
În afara terenului suntem prietene, nu e o prietenie foarte profundă, dar vorbim, ne amuzăm,  râdem, glumim la vestiare sau la petrecerile jucătoarelor. Sunt anumite jucătoare care nu vorbesc între ele, Şarapova, de exemplu, nu vorbeşte cu nimeni, îşi are programul ei, rutina ei. Bouchard e la fel, cred că o imită puţin. Aceste două sportive nu vorbesc deloc".

De altfel, Kvitova a surpsrins mereu prin apariţiile ei, în special cea de pe coperta revistei DNES. Ţinând un copil nou-născut în braţe, dubla campioană de la Wimbledon a fost imaginea unei campanii legate de problemele copiilor orfani.

kvitova


 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite