Ernests Gulbis a pierdut la cazinou toţi banii câştigaţi la Roland Garros

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gulbis, nr. 10 mondial FOTO telegraph.co.uk
Gulbis, nr. 10 mondial FOTO telegraph.co.uk

Letonul Ernests Gulbis, jucător care a ajuns până în semifinalele turneului de la Roland Garros, a cheltuit într-un cazinou toţi banii pe care i-a premit ca premiu din partea organizatorilor Openului Franţei.

Gulbis a fost răsplătit pentru calificarea în semifinalele de la Roland Garros cu suma de 412.500 de euro. Pasiunea pentru jocurile de noroc l-a împis pe jucătorul de tenis să meargă într-un cazinou şi să parieze toată suma pe care a câştigat-o de pe urma participării la Openul Franţei.

"După ce am pierdut meciul cu Djokovic (în semifinale - n.r.), m-am întors în Letonia şi m-am dus la cazinou cu vărul meu. Am mizat toţi banii câştigaţi la Paris şi am pierdut tot", a mărturisit nonşalant Gulbis, conform cotidianului italian Gazzetta dello Sport, citat de Agepres.

Gulbis se află pe locul 10 ATP în acest moment, aceasta fiind cea mai înaltă poziţie pe care a ocupat-o vreodată în ierarhia mondială. Conform atpworldtour.com, letonul a câştigat din tenis, în toată cariera lui, peste 3.5 milioane de euro, dar 412.500 de euro din această sumă au fost irosiţi în cazinou.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite