Elisabeta Lipă a trecut în rezervă şi nu va mai reveni la CS Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, marţi, decretul privind încetarea raporturilor de serviciu ale chestorului de poliţie Elisabeta Lipă cu Ministerul Afacerilor Interne, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, iar ministrul Tineretului şi Sportului nu va reveni la CS Dinamo.

”Săptămâna trecută mi-am depus raportul de trecere în rezervă. M-am tot gândit, m-am şi răzgândit, dar până la urmă am decis să fac acest pas. De la 16 ani muncesc la cel mai înalt nivel fără întrerupere. Am în spate 24 de ani de activitate sportivă, 11 ani i-am petrecut în structurile MAI şi de un an şi o lună sunt în această funcţie onorabilă (n.r. ministru al Tineretului şi Sportului). Acesta este momentul să mă retrag”, a declarat Elisabeta Lipă citată de Mediafax.

Prezentă la şase ediţii ale Jocurilor Olimpice, Elisabeta Lipă (52 de ani) a plecat de la conducerea CS Dinamo în urmă cu un an şi o lună, când a fost cooptată de către premierul Dacian Cioloş în Guvernul României. Fosta canotoare s-a aflat timp de 7 ani în fruntea CS Dinamo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite