Eliminarea prematură a României de la Campionatul Mondial de handbal face prima victimă: „Mă retrag!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul României, Aurelia Brădeanu, a anunţat că se retrage de la naţională, fiind profund dezamăgită de eliminarea prematură de la turneul final a tricolorelor.

Aurelia Brădeanu (34 de ani), handbalista cu cele mai multe prezenţe sub tricolor din lotul deplasat de Tadici în Serbia, a fost foarte supărată după eliminarea României de la Campionatul Mondial şi a decis să renunţe la naţională, fiind convinsă că nu va mai putea juca la viitorul turneu final, de peste doi ani.

"Fizic mă simt foarte bine şi aş putea să mai joc. Sunt foarte suparată, nu aş vrea să iau decizii pripite, dar cred că pentru mine se încheie aici, mă retrag. Îmi e foarte greu să-mi revin dupa un asemenea eşec, ţinând cont că nu ştiu dacă mai pot să prind un alt Mondial. Mi-am dorit enorm de mult să jucăm bine, să mergem cât mai sus, am visat frumos, dar nu am realizat nimic. Este greu când tu simţi că eşti mai puternic decât adversarul, îl domini, dar la final tu plângi şi ele se bucură", a spus Brădeanu pentru Gazeta Sporturilor.

CITIŢI ŞI:

Ungaria nu a mişcat în front cu România, dar acum e în sferturi la CM de handbal. Programul complet al sferturilor

Gheorghe Tadici, atacat dur de una dintre jucătoare: "De pe bancă vin doar nervi!" Când ar putea fi demis antrenorul

Speranţe spulberate: România-Polonia 29-31. Tricolorele au cedat psihic pe final şi au ratat dramatic calificarea în sferturi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite