El loco: Şumudică aproape că şi-a rupt cămaşa de pe el după victoria împotriva Stelei. Cum s-a manifestat pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică. FOTO: Sportpictures.eu
Marius Şumudică. FOTO: Sportpictures.eu

Şumudică devine, treptat, un coşmar al Stelei: tocmai a bătut-o pentru a treia oară, după care s-a manifestat de parcă ar fi câştigat milionul de euro la lot.

Liga I are „nebunii“ ei, care se împart în două categorii: cei antipatici şi cei simpatici. Din fericire pentru el, Marius Şumudică, în ciuda tuturor manifestărilor sale şocante, se încadrează în a doua categorie.

Tocmai din cauza ieşirilor sale care, ce-i drept, ar fi fost taxate dur într-un campionat care se respectă, tehnicianul de 44 de ani a început sezonul în tribune, ispăşindu-şi o etapă de suspendare din stagiunea precedentă! Bineînţeles, n-a învăţat nimic şi continuă să facă gesturi obscene către fanii echipelor adverse, fie că întâlneşte CS U Craiova, fie că se duelează cu ASA Târgu-Mureş.

Pragul de demenţă îl atinge însă în partidele cu Steaua împotriva căreia are un „dinte“ de pe vremea când juca la Rapid. Miercuri, Şumi a ajuns la a treia victorie din cariera sa de antrenor în confruntările cu Steaua şi a savurat momentul, amestecând gesturile obscene spre fanii roş-albaştrilor (foto, jos) cu cele de delir alături de elevii săi şi de suporterii Astrei. 

image

„Mă bucur că i-am făcut să mă înjure“

În faţa jurnaliştilor, tehnicianul giurgiuvenilor a avut un discurs în ton cu comportamentul său de om scăpat de sub control.

„Mă bucur că i-am făcut pe stelişti să se enerveze şi să mă înjure. Asta înseamnă frustrare. Şumudică e unul dintre ţigani, unul dintre gunoieri, aşa cum le place suporterilor FCSB să spună, dar acum a demonstrat că lui nu-i place să stea în poziţia maxi-taxi!“, a spus Şumudică.

Întrebat cum i se pare faptul că a câştigat un meci în care adversarul a avut trei goluri valabile anulate, Şumi a oferit un răspuns în stilul său caracteristic: „Trei goluri valabile a avut Steaua?! Asta e viaţa! Am avut şi noi penalty cu Viitorul, am avut penalty şi la Timişoara. Şi Astra a fost dezavantajată, acum s-a întors roata, e un echilibru în tot“.

Antrenorul Şumudică în meciurile cu Steaua

Sezon Rezultat

2009-2010 Bistriţa – Steaua 1-2

2010-2011 Rapid – Steaua 0-0

2011-2012 Astra – Steaua 2-1 şi Steaua – FC Braşov 1-0

2012-2013 FC Vaslui – Steaua 3-1

2014-2015 Chiajna – Steaua 0-1

2015-2016 Astra – Steaua 2-0

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite