Echipa Monsters Garage, pe podium la concursul de motociclism de la Brno

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a doua etapă Dunlop Romanian Superbike s-a desfăşurat la Brno, în Cehia, pe cel mai renumit circuit de motociclism din estul Europei.

190 piloţi din România, Austria, Italia, Bulgaria şi Israel s-au aliniat la linia de start în ciuda vremii nefavorabile, calificările şi cursele desfăşurându-se pe ploaie.
La categoria 1000 GP Racer Rookies, Alex Radu a terminat cursa pe locul al doilea, în urma lui Iosif Ureche, şi a acumulat încă 20 de puncte, ajungând astfel în topul clasamentului general intermediar.
"Am avut emoţii mari pentru că am alergat pentru prima dată pe un circuit de campionat mondial. În plus, nu am mai concurat pe ploaie. Vremea n-a ţinut cu noi, însă a fost o cursă frumoasă", a declarat Alex.
George Negrea, aflat şi el la prima participare pe circuitul de la Brno, a terminat cursa pe locul 8 la la clasa Superbike 1000, iar cu cele 8 puncte obţinute se claseaza pe locul 7 în clasamentul general. La Superbike 1000 concurează 16 piloţi, prima poziţie în clasamentul general fiind acum ocupată de Ionuţ Mistode.
"A fost o cursă dificilă din cauza vremii, însă sunt mulţumit de rezultat. Clasa la care am decis să concurez anul acesta, Superbike 1000, este una extrem de competitivă, diferenţa pe grila de start fiind făcută de câteva miimi de secundă", a declarat Negrea.
În sezonul competiţional Romanian Superbike 2013, piloţii George Negrea şi Alex Radu, aleargă împreună cu PokerStars, sponsorul lor oficial.
PokerStars se implică în sportul pe două roţi şi la nivel internaţional, compania fiind sponsor oficial al uneia dintre cele mai apreciate şi mai dificile curse de motociclism din lume, Isle of Man Tourist Trophy (TT Isle of Man),  încă din anul 2007.Până la următoarea etapă ce va avea loc la sfârşitul lunii iunie în Ungaria (Pannonia Ring), Alex şi George vor face o oprire inedită la Isle of Man Tourist Trophy (TT Race), cea mai spectaculoasă cursă de motociclism din lume, unde se vor întâlni cu piloţii ce aleargă în cursa PokerStars Senior TT şi nu numai. Alături de ei se va afla şi echipa emisiunii Moto Magia, singura emisiune de moto din România, difuzată pe TVR 2.
Isle of Man TT Race este considerată un fenomen, un festival de motociclism ce reuneşte an de an peste 20.000 de piloţi din toate colţurile lumii, încă din anul 1907.

Motociclismul, o pasiune de mii de euro putere


 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite