Dinamo îşi face echipă tânără şi ieftină şi vrea să-l pună antrenor principal pe cel mai slab tehnician al „Generaţiei de Aur“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revoluţia anunţată de Ionuţ Negoiţă la Dinamo începe să prindă contur, iar cuvântul de ordine al noii echipe pare a fi „ieftin“.

Dinamo vrea jucători tineri şi liberi de contract, care vor fi conduşi de pe banca tehnică tot de un antrenor care să se încadreze în aceşti parametri. Alesul pare a fi Tibor Selymes, 43 de ani, fost mare internaţional român, dar un antrenor cu rezultate extrem de slabe. Selymes a fost data afară de două ori de Astra într-un sezon. a fost îndepărtat şi de la FCM Tg. Mureş iar ultima sa "ispravă" este retrogradarea echipei Dinamo II în liga a treia. Fiind însă angajat al clubului, pe un salariu destul de mic, Selymes pare a fi o variantă mai la îndemână decât Ionuţ Badea şi el ieftin şi liber de contract.

 "Câinii" au anunţat şi primele transferuri pe care le-au rezolvat: Sergiu Neacşa (mijlocaş, 21 de ani, CS Severin), Antonio Asanovic (fundaş, 21 de ani, CS Severin), Karim Boutadjine (atacant, 24 de ani, Pandurii), Dean Beţa (fundaş, 22 de ani, Sportul Studenţesc), Valentin Lazăr (mijlocaş, 23 de ani, Sportul Studenţesc), Mirza Hasanovic (mijlocaş, 22 de ani, CS Severin), Ionuţ Şerban (fundaş, 17 ani, Sportul Studenţesc).

De asemenea, oficialii dinamovişti sunt în discuţii avansate cu Enoch Barwuah Balotelli (20 de ani, atacant), fratele celebrului Mario Balotelli, de la AC Milan.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite