După Maxim, încă un jucător român a retrogradat la finele acestui sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După Alexandru Maxim, care a căzut în liga secundă cu Stuttgart, un alt fotbalist de la echipa naţională bifează o contraperformanţă similară.

Fundaşul Răzvan Raţ a evoluat din minutul 88 pentru formaţia sa, Rayo Vallecano, în victoria de pe teren propriu cu Levante, scor 3-1, însă succesul nu l-a ajutat să evite retrogradarea.

Jocul rezultatelor a făcut însă ca Rayo Vallecano să retrogradeze. Gijon s-a impus pe teren propriu cu Villareal, scor 2-0, şi a evitat astfel retrogradarea.

Rayo Vallecano a terminat cu un punct mai puţin decât Gijon, 38 faţă de 39. După meciul de la Gijon s-a declanşat fiesta pe stadion, invadat de suporterii care au sărbătorit împreună cu jucătorii rămânerea în Primera Division.

În liga secundă au mai retrogradat Getafe şi Levante. Getafe, care de asemenea avea nevoie de o victorie în ultimul meci, a fost învinsă de Betis în deplasare

Espanyol, echipa antrenată de Constantin Gâlcă, a încheiat campionatul pe poziţia a 13-a după victoria de pe teren propriu cu Eibar, scor 4-2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite