Drama fotbalistului care a ratat penaltyul decisiv în finala Ligii Campionilor. De ce şi-ar fi dorit mai mult ca oricând să nu i se întâmple asta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Real Madrid a câştigat pentru a 11-a oară Liga Campionilor, după ce a învins în finală pe Atletico Madrid, la loviturile de departajere.

Juan Francisco Torres Belen, sau pe scurt Juanfran, este jucătorul de la Atletico care a ratat de la punctul cu var şi care trăieşte acum poate cel mai cumplit moment al carierei sale. juanfran (31 de ani) este unul dintre cei mai experimentaţi fotbalişti din lotul lui Atletico şi titularul postului de fundaş dreapta în naţionala Spaniei. Fotbalistul se află din 2011 la Atletico, dar este un produs al Academiei de fotbal a lui Real Madrid. 

"Galacticii' s-au debarasat de serviciile lui, pe când avea doar 20 de ani şi nu prinsese decât şase meciuri la prima echipă a lui Real Madrid. asta în ciuda faptului că era campion european şi vice-campion mondial la Under 19. Juanfran a plecat împrumut un sezon la Espanyol, apoi a jucat cinci ani la Osasuna, de unde Atletico l-a luat cu doar patru milioane de euro.

Vezi AICI în direct sărbătoarea Realului. Ronaldo şi compania se îndreaptă spre Plaza Cibeles

Tocmai pentru că n-a primit şansa de a juca la Real, Juanfran şi-ar fi dorit mai mult ca oricând să învingă Realul în finală, mai ales că trăise şi experienţa din 2014, când a pierdut trofeul Ligii campionilor tot în faţa rivalei din Madrid. În ciuda faptului că a ratat aseară, Juanfran este socotit un bun executant al loviturilor de la 11 metri, el marcând penaltyul decisiv în optimi, când Atletico a trecut de PSV Eindhoven, cu 8-7 la loviturile de departajare. 

Zinedine Zidane a intrat într-un club demn de invidiat. Vezi PERFORMANŢA francezului

juanfran
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite