Dragoş Nedelcu şi Romario Benzar au semnat cu FCSB! Hagi primeşte 2,7 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a anunţat, miercuri, transferurile jucătorilor Romario Benzar şi Dragoş Nedelcu de la FC Viitorul. Ei vor urmări din tribune emciul echipei vicecampioane cu CSMS Iaşi.

"Este o zi mare pentru viitorul Stelei, deoarece acum se contureaza o echipă mare pentru viitor. Vom face performanţe în Europa şi nu sunt vorbe goale. Benzar este jucător de echipă naţională şi cel mai bun fundaş dreapta din România, iar pe Nedelcu îl voiam de 4-5 ani. Pe Nedelcu l-am văzut ca fundaş central. Nu poate fi mai bun ca mijlocaş central decât Casemiro, dar ca fundaş central poate fi mai bun decât Pique. Atunci e mai bine să fie mai bun decât Pique, decât sub Casemiro. Cât au costat nu pot spune acum, deoarece trebuie să cer acordul şi clubului care i-a vândut", a spus Becali.

"Sunt foarte fericit, mă bucur că domnul Gigi Becali m-a dorit. Practic, la ora 01.00 m-a sunat, la 01.01 i-am spus că vin. Sper să avem multe reuşite, să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor şi să fim campioni. Nu vreau să declar ca ceilalţi jucători care au venit, că vom lua campionatul, vom munci la fiecare meci şi sper ca la final noi să fim pe primul loc. Chiar mi-am dorit să vin la Steaua. Nu mi-a luat niciun minut ca să mă decid. Sunt jucători de valoare, în fiecare an astfel de jucători vin, dar eu mă voi pregăti iar cel mai bun să joace. Contează, însă, cel mai mult rezultatele echipei", a spus Benzar, conform digisport.ro.

"La a doua şansă primită de mine, a trebuit să profit de ea! Steaua este cel mai mare club din România şi trebuie să dau totul pentru a demonstra că merit să joc. Mi-am dorit foarte mult să-mi ajut fosta echipă, Viitorul, să treacă turul, dar nu am reuşit şi aceasta a doua şansă primită de la Steaua m-a convins. Ştiam când am ajuns aici ce mă aşteaptă. Orice jucător din România îşi doreşte să joace la Steaua, aşa că voi da totul la antrenament”, a precizat Nedelcu.

Suma de transfer este de 2,7 milioane de euro pentru ambii jucători Gigi Becali, patron FCSB
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite