Dinamo îşi propune un nou proiect: ce şanse sunt ca Flavius Stoican să fie demis până la finalul campionatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Teja a rezistat doar cinci meciuri oficiale pe banca roş-albilor, motiv pentru care au început să curgă speculaţiile în privinţa actualului tehnician, după ce Dinamo a pierdut în ultimele două etape: 0-3 cu Chiajna şi 0-1 cu FC Braşov.

La Dinamo proiectele pe termen lung au ajuns să însemne păstrarea antrenorului în funcţie pentru următoarele 11 etape.

Chiar dacă bucureştenii au o victorie şi două înfrângeri de la revenirea lui Flavius Stoican pe bancă şi se află abia pe locul 6 în campionat, managerul general al „câinilor“ insistă că nu se pune problema schimbării antrenorului până la finalul sezonului.

„E clar că, la un moment dat, Teja n-a mai putut să-şi continue munca. Şi suporterii au răbufnit, după ce echipa a ratat calificarea în finala Cupei Ligii şi i-am înţeles. Era o situaţie în care greu putea să-şi mai facă treabă Teja. Cu siguranţa, echipa va termina sezonul cu Stoican pe banca“, a spus Daniel Stanciu la Digi Sport.

Acesta a încercat să se pună bine cu finanţatorul echipei, după ce, în ultimele zile, s-a speculat că ar fi primit un ultimatum din partea acestuia.

„E normal să fie nemulţumit şi domnul Negoiţă, că el bagă banii în această echipă. Un club de talia lui Dinamo e greu să-l menţii pe linia de plutire, dacă nu ai rezultate. Sperăm să trecem peste toate astea şi să urcăm mai sus în clasament. Locul 6 nu ne onorează, indiferent de situaţia în care ne aflăm“, a adăugat Stanciu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite