Dinamo, învinsă de ultima clasată din Liga I. Tudorie, speranţa salvării de la retrogradare pentru FC Voluntari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FC Voluntari, ultima clasată FOTO Arhivă personală/Facebook
FC Voluntari, ultima clasată FOTO Arhivă personală/Facebook

FC Voluntari a reuşit să se impună în partida cu Dinamo, disputată duminică, pe teren propriu şi încheiată cu 2-1 pentru ilfoveni.

Dinamo a înscris cel dintâi gol al partidei, prin Deian Sorescu (38'), după care, în a doua repriză, a rămas în inferioritate numerică pe teren, după Lukas Skovajsa din pricina cumulului de cartonaşe galbene (72'). 

La scurt timp, FC Voluntari a reuşit să egaleze, prin Cătălin Tira (76'), iar Alexandru Tudorie „a închis tabela” pentru ilfoveni, la trei minute distanţă după ce fusese introdus pe teren (80'). De remarcat că, la cei 23 de ani ai săi, Alexandru Tudorie s-a întors la FC Voluntari, de patru zile, după câteva luni petrecute în fotbalul rus, la Arsenal Tula. 

Dinamo se află pe locul nouă în Liga I, cu nouă victorii, patru egaluri şi 11 înfrângeri, având doar şanse teoretice la play-off-ul Ligii I. De cealaltă parte, FC Voluntari ocupă ultimul loc din clasamentul intern, cu trei meciuri câştigate, cinci remize şi 16 partide pierdute.

Celălalt meci disputat, până în acest moment, în Liga I s-a desfăşurat între Sepsi Sf. Gheorghe şi Poli Iaşi, cei dintâi învingând cu scorul de 1-0, graţie lui Pavol Safranko (85'). Sepsi Sf. Gheorghe se află pe locul opt, în vreme ce Poli Iaşi ocupă poziţia a 12-a. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite