Destin tragic pentru un fost fotbalist din Liga I. A murit înţepat de o insectă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O muşcătură de insectă poate fi letală
O muşcătură de insectă poate fi letală

Destin tragic pentru un fost fotbalist din Liga I, care după ce a fost înţepat de o insectă, a intrat în şoc anafilactic şi nu a mai putut fi salvat.

Este vorba despre Gabriel Simionov, în vârstă de 62 de ani, fost jucător la Politehnica Iaşi.

 "Avea un băiat, mare, aflat pe picioarele lui, din prima căsătorie şi o fetiţă din cea de-a doua. Visa la ziua în care va ieşi la pensie pentru ca apoi să se poată dedica de-a întregul marii sale pasiuni, pescuitul. Mergea adesea la diverse concursuri, în diverse zone piscicole din ţară, fiind şi arbitru calificat. Şi îşi văzuse visul împlinit, căci de doi ani se pensionase şi, aşa cum îşi propusese, era mai mereu în preajma bălţilor, râurilor şi altor locuri unde era şi peşte. Numai că, ceasul rău, tocmai în mijlocul pasiunii sale avea să-şi găsească sfârşitul! Înţepat de o insectă, a intrat în şoc anafilactic, nemaiputând fi resuscitat", a dezvăluit site-ul romaniastats.wordpress.com.

Născut în 1955, în Bucureşti, Simionov a fost "internaţional" Under 23 şi a jucat în prima ligă pentru Poli Iaşi. A mai trecut pe la echipe precum Constructorul Iaşi, Unirea Slobozia şi Electromagnetica şi a jucat până la 41 de ani, în liga a patra, la Coresi Bucureşti. 

simionov
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite