Adevărul despre relaţia dintre Simona Halep şi Serena Williams, spus chiar de jucătoarea noastră. Ce vrea să facă ea când o va întâlni pe americancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep n-a reuşit să profite de retragerea temporară din circuit a Serenei Williams şi să treacă pe primul loc în clasamentul WTA.

Simona a plecat ieri în China, unde va participa de săptămîna viitoare la turneele de la Wuhan şi Beijing şi a vorbit şi despre relaţia pe care o are cu Serena Williams.„Adevărul e că nu am vorbit niciodată cu Serena personal, dar când o să o văd prima dată o să o felicit pentru că a devenit mamă. Dacă se va face tenismenă şi copilul ei, cu siguranţă va fi o campioană”, a spus Halep.

Simona Halep şi Serena Williams s-au întâlnit de nouă ori pănă acum. Americanca a câştigat opt întâlniri, iar Simona una singură: în 2014, la Turneul Campioanelor, în grupă, când a învins cu 6-0, 6-2.

Serena Williams a devenit mamă la 1 septembrie, când a dat naştere unei fetiţe, Alexis Olympia Ohanian, la Centrul Medical St. Mary’s din Palm Beach, Florida. Williams era însărcinată când a câştigat Australian Open, la începutul acestui an. Ea va reveni în circuit la începutul anului 2018.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite