Desailly, fost fotbalist al lui Chelsea: „Bineînţeles că Steaua îi poate elimina pe englezi! Asta e magia sportului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua va juca joi returul contra lui Chelsea, pe Stamford Bridge FOTO Răzvan Păsărică
Steaua va juca joi returul contra lui Chelsea, pe Stamford Bridge FOTO Răzvan Păsărică

Steaua va disputa joi împotriva lui Chelsea cea de-a doua manşă a optimilor Europa League, roş-albaştrii pornind cu speranţe de calificare după rezultatul obţinut în tur (1-0).

Marcel Desailly, fost jucător al lui Chelsea şi al naţionalei Franţei, a lăudat-o pe Steaua şi şi-a avertizat fosta formaţie în privinţa returului pe pe Stamford Bridge: 

„Am fost tot timpul conştient că românii au calităţi individuale atât de interesante, iar acum pare că la meciul cu Chelsea au reuşit o partidă excepţională. Asta a făcut diferenţa cu Chelsea, echipă care este în dificultate în acest moment. Oricum, englezii au o capacitate de revenire extraordinară, aşa cum am văzut împotriva lui Manchester United.

Bineînţeles că Steaua o poate elimina pe Chelsea, asta e magia sportului, dar doar cu un joc colectiv bun. Presiunea meciului, teama de rezultat şi presiunea publicului nu ştiu dacă vor fi de ajuns ca Chelsea să se impună“, a declarat pentru DolceSport fostul căpitan al londonezilor.

În vârstă de 44 de ani, Deisally a jucat la Chelsea timp de şapte sezoane (1998-2004), fiind unul dintre purtătorii banderolei de căpitan în acea perioadă. Fostul fundaş a evoluat pentru londonezi în 220 de meciuri  şi a marcat de şapte ori. Steaua a învins-o pe Chelsea în prima manşă a optimilor, disputată pe Arena Naţională, după reuşita lui Raul Rusescu din minutul 34.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite