Derby fără gloanţe! CFR Cluj remizează în Bănie, scor 0-0, le micşorează oltenilor şi mai mult şansele la titlu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deac

Liderul CFR Cluj a remizat, duminică seară, în deplasare, scor 0-0, cu Universitatea Craiova, într-un meci în care a avut ocaziile importante de partea sa.

Chiar dacă oportunităţile de gol nu au fost foarte multe meciul a fost disputat, în special prima repriză fiind destul de spectaculoasă. CFR Cluj a fost la un pas să deschidă scorul încă din minutul 1, când o eroare a lui Pigliacelli s-a terminat doar cu o lovitură de colţ pentru oaspeţi. Din cornerul rezultat, în urma unei scheme, Omrani a tras peste poartă din 8 metri.

Craiovenii au cerut penalty în min. 15, pentru henţ la Mihai Bordeianu, dar arbitrul nu a dictat lovitura de pedeapsă. În studioul Digi Sport, fostul arbitru internaţional Ion Crăciunescu a faza putea fi judecată în ambele sensuri.

Universitatea ar fi putut şi ea deschide scorul,  în minutul 20, când Alexandru Cicâldău a executat bine o lovitură liberă de la aproximativ 28 de metri, Arlauskis a respins în faţă, de unde un fundaş a respins în corner. 

Prima parte s-a terminat cu o nouă ocazei a oaspeţilor, cu Bud în rolul ratangiului de serviciu.

Repriza a doua a fost mai puţin antrenantă, cele două ocazii apărute pe parcursul părţii secunde aparţinînd oaspeţilor. În minutul 63, Pigliacelli a ieşit aiurea din poartă, dar lobul lui Omrani a trecut puţin alături, în timp ce  şutul periculos al lui Bordeianu, cinci minute mai târziu, a fost boxat spectaculos de portar.

CFR rămâne fără eşec în play-off şi după deplasarea dificilă de pe Ion Oblemenco, trupa din Gruia fiind neînvinsă de şapte etape, în care a adunat cinci victorii şi două egaluri.

Universitatea nu are nicio victorie în ultimele trei partide, înregistrând un egal şi două eşecuri (unul în Cupa României).

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Donkor, Kelic, Tiago Ferreira - Martic, Mateiu, Cicâldău, Bancu - Mihăilă (Bic ‘68) – Fortes (Bărbuţ ’76), A. Cristea. Antrenor: Devis Mangia

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora - Djokovic, Bordeianu, C. Deac (Peteleu ‘90+1) - Omrani, Bud (Moutinho ’77), Al. Păun (Costache ’64). Antrenor: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: Bancu ‘7, Kelic ‘47 / Deac ’30, Manea ‘90+3

Arbitri: Marius Avram – Ovidiu Artene, Marus Nicoară

Celelalte două meciuri ale etapei a patra din play-off, Astra Giurgiu – FC Viitorul şi FCSB – Sepsi, se joacă luni.

CLASAMENTUL LIGII 1

1. CFR Cluj 37 de puncte (4 meciuri)

2. FCSB 31 de puncte (3)

3. U. Craiova 30 de puncte (4)

4. FC Viitorul 23 de puncte (3)

5. Astra 21 de puncte (3)

6. Sepsi 20 de puncte (3)

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite