De râsul curcilor: Gigi Becali a bătut palma cu un antrenor de ligile inferioare! „Va fi prezentat, miercuri, oficial“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Refuzat de Edward Iordănescu, care va rămâne la Gaz Metan Mediaş, şi de Nicolae Dică, care a semnat cu FC Argeş în liga a doua, latifundiarul din Pipera a luat o decizie ridicolă.

FCSB a pierdut titlul în ultimele patru sezoane şi, la ce se întâmplă în acest zile la club, eşecul pare a fi garantat şi pentru viitoarea stagiune.

Chiar dacă Gigi Becali s-a tot lăudat că e coadă la uşa lui şi că marii antrenori speră să ajungă la FCSB, în locul lui Mihai Teja, realitatea a fost alta! De fapt, niciun antrenor decent nu-şi doreşte să lucreze la FCSB pentru a fi secundul lui Becali. În aceste condiţii, doar nişte tehnicieni şomeri şi fără perspectivă au sperat să fie luaţi în considerare de patronul FCSB-ului care, la rândul său, îşi doreşte, de fapt, un executant, nu vreun om cu personalitate.

Iar Gigi Becali şi-a găsit omul! Potrivit Telekom Sport, latifundiarul din Pipera s-a înţeles cu Bogdan Andone (44 de ani), cel care a fost secundul secundului Mihai Teja în stagiunea recent încheiată!

„A picat varianta Edi Iordănescu. Bogdan Andone va fi prezentat, miercuri, la ora 12.00, antrenor principal. Ce să mai vorbesc cu Zenga, că eu am deja antrenor!“, a anunţat Becali.

Nicio performanţă ca antrenor

Bogdan Andone, fost jucător obişnuit, de nivelul Ligii I, se încadrează în categoria antrenorilor fără CV care au ajuns la FCSB în ultima perioadă.

El a fost, mai întâi, secundul lui Marius Şumudică la Astra (2015-2016), după care şi-a început cariera de principal la formaţii de ligi inferioare, precum Olimpia Satu Mare, ASU Politehnica, Metaloglobus şi Energeticianul.

În iarnă, când Mihai Teja a ajuns la FCSB, Bogdan Andone a devenit secundul acestuia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite