Daniel Niculae va pleca de la Kuban Krasnodar la finalul acestui sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Niculae vrea să rămână în calculele pentru naţională FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Daniel Niculae vrea să rămână în calculele pentru naţională FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Daniel Niculae va pleca de la Kuban Krasnodar la finalul acestui sezon, din postura de jucător liber de contract. Fostul rapidist a ales această variantă pentru a putea rămâne în calculele lui Victor Piţurcă la naţionala României.

La doar şapte luni după ce a semnat pentru Kuban, Niculae a ales o soluţie de compromis: a renunţat la un an din contractul cu gruparea rusă, pentru a se transfera la o echipă la care să poată juca mai mult timp şi să rămână, astfel, în calculele pentru naţională.

„Am jucat mai mult în pregătiri şi sunt sigur că voi avea şansa mea până la vară. Totuşi, am zis că e mai bine pentru ambele părţi să ne despărţim. Ca să joc mai mult, pentru că asta vreau mai mult. Nu sunt genul care să stea pentru bani într-un loc. Dacă nu joc suficient, nu am cum să rămân pe lista de variante a lui Victor Piţurcă“, a declarat pentru DigiSport atacantul în vârstă de 30 de ani.

Internaţionalul român a vorbit şi despre situaţia de la fosta sa echipă, Rapid: „M-am bucurat de victoria de la Iaşi, le ţin pumnii lui Pancone şi celorlalţi pentru meciul cu Dinamo. Rapid trebuie să bată măcar pentru finala Cupei României pe care a pierdut-o pe nedrept. Vorbesc despre meciul ăla pentru că am fost în tribună şi am suferit... Era să spun ca un câine, dar se interpreta“. Transferat la gruparea rusă la începutul returului, Niculae a evoluat în şase partide şi a marcat o singură dată. Kuban ocupă locul patru în campionatul intern, la 11 puncte distanţă de ŢSKA Moscova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite