Dan Petrescu, dat afară de ruşi din cauza naţionalităţii sale: declaraţii făcute, în premieră, de preşedintele lui Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Cine şi-a imaginat că în fotbal paşaportul nu contează ar trebui să citească despre motivul pentru care „Bursucul“ a fost demis.

La o săptămână după ce l-a dat afară pe Dan Petrescu de la Dinamo Moscova, patronul Boris Rothenberg a explicat motivele pentru care a luat această decizie.

„Lotul nostru e format acum din mai mulţi jucători ruşi. De aceea, aveam nevoie de un antrenor autohton, care să comunice uşor cu ei. Dan Petrescu avea probleme din acest punct de vedere. A trebuit să facem o schimbare radicală. Cherchesov e unul dintre cei mai buni tehnicieni din Rusia şi poate să aibă o comunicare mult mai bună cu jucătorii“, a declarat Rothenberg în presa rusă. 

În acest moment, 15 dintre cei 28 de jucători care formează lotul lui Dinamo sunt ruşi.

Rothenberg a dezvăluit că „Bursucul“ fusese avertizat, înainte de înfrângerea cu Anji (0-4), că viitorul lui la Dinamo Moscova depinde de rezultatul meciului. „Petrescu ştia că dacă nu câştigă, va pleca. Ne-am despărţit prieteni, pe cale amiabilă“, a adăugat patronul moscoviţilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite