Dan Petrescu avertizează Steaua: „Nu e calificată! Chelsea poate da trei goluri în cinci minute“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a câştigat turul optimilor din Europa League disputat pe Arena Naţională cu scorul de 1-0, astfel încât roş-albaştrii păstrează speranţe de calificare în următoarea fază a competiţiei.

Totuşi, Dan Petrescu dă avertismente că rezultatul este unul înşelător şi ceea ce se va întâmpla în a doua manşă de pe Stamford Bridge este imprevizibil. Fost jucător al ambelor echipe, românul invocă episodul cu Middlesbrough, când Steaua a câştigat cu 1-0 turul disputat pe atunci pe „Lia Manoliu“, însă englezii au tranşat soarta partidei în a doua manşă, câştigată cu 4-2.

„Am văzut declaraţii imediat după meci că Steaua se va califica dacă va marca un gol. Nu e aşa. Un gol nu e suficient atunci când joci contra unei echipe din Anglia. Publicul este extraordinar şi Chelsea poate da trei goluri în cinci minute, Steaua a păţit-o aşa cu Middlesbrough. Trebuie să-i respecte pe cei de la Chelsea, dar să nu joace cu prea multă teamă. 

Dacă joacă la fel ca pe Arena Naţională şi o obligă pe Chelsea să paseze mai mult înapoi şi să nu aibă ocazii, ar fi extraordinar“, a declarat tehnicianul lui Dinamo Moscova la DolceSport. Returul Chelsea - Steaua se va disputa pe Stamford Bridge în data de 14 martie, începând cu ora 22.05 şi va fi transmis de ProTV, DolceSport şi DigiSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite