Cum explică Irina Begu eliminarea surprinzătoare de la Roland Garros în faţa unei jucătoare din afara Top 100 WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Begu
Irina Begu

Irina Begu a ratat o şansă uriaşă de a juca în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros, fiind eliminată de Shelby Rogers, numărul 108 mondial.

La conferinţa de presă, de după meci, ea părea foarte dezamăgită,  după această înfrângere cu 6-3, 6-4, suferită în faţa americancei Shelby Rogers.

Iată răspunsurile date de Irina, conform doartenis.ro.

Irina Begu despre emoţia dată de apropierea de sferturile de finală: ”Normal că la un moment îţi trece prin minte, te gândeşti: pot să ajung în sferturi, pot să fac un rezultat foarte bun însă am încercat cât mai puţin să mă gândesc la acest lucru”, a recunoscut ea.

Irina Begu despre adversara ei, clasată pe locul 108 în lume: ”Eu niciodată nu mă gândesc pe ce loc e adversara. Dacă a ajuns în turul 4 este o jucătoare bună. A câştigat în primul tur cu Pliskova, după care cu Vesnina, care este de asemenea o jucătoare bună, apoi cu Kvitova. Eu nu mă iau după clasament. Clasamentul acum nu e relevant, din punctul meu de vedere”, a spus Irina.


Irina Begu despre nota pe care şi-ar acorda-o după meciul din optimi: ”Sincer mi-e greu să-mi dau o notă. În primul rând că sunt dezamăgită şi aş da o notă mult prea mică şi nu ar fi corect pentru toată munca pe care am depus-o în ultimele săptămâni şi luni. Mă gândesc doar la faptul că acum două-trei luni eram acasă şi nu puteam să joc. Acum nu sunt în situaţia asta. Am jucat extraordinar imediat cum am revenit, am avut turnee foarte bune. Normal că sunt dezamăgită, însă încerc să văd lucrurile pozitiv, mai ales că a trecut o oră şi jumătate după meci”

Irina Begu despre partida cu Shelby Rogers şi despre ce a greşit în abordarea meciului: ”Faptul că eu am stat mult prea departe de linie, faptul că nu mi-am asumat, că am intrat în teren şi nu am fost eu cea care a dictat, e foarte greu să câştigi în turul 4. Cum am spus, ea e o jucătoare care loveşte, trebuie să o faci să se mişte, să dictezi jocul. Dacă aşteptţi să vină greşeala adversarei, e foarte greu”

Irina Begu despre amintirile care îi rămân după acest meci: ”E o experienţă, încerc să învăţ din ea. Mă doare foarte mult că am ratat o şansă ca asta, însă dacă ar fi totul perfect n-am mai avea din ce să învăţăm”.

2016 de coşmar! Vezi AICI ce cădere înfiorătoare are una dintre cele mai populare jucătoare de tenis din România

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite