Culisele unui transfer complicat. Finul lui Mircea Sandu e subiect de controversă după ce a semnat pentru Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Transferul lui Nicolae Stanciu la Steaua nu s-a realizat fără complicaţii, din cauza colaborării dintre fostele echipe la care a evoluat, Unirea Alba Iulia şi FC Vaslui şi impresarul său, Florin Manea.

Aflată în insolvenţă, Unirea Alba Iulia încearcă să se agaţe de orice speranţă financiară, iar mutarea lui Nicolae Stanciu de la Vaslui la Steaua alimentează acest lucru. Oficialii grupării din Ardeal susţin că au de recuperat 30.000 de euro de la impresarul stelistului, plus taxa de solidaritate de la Vaslui, în valoare de 22.000 de euro, scrie „Gazeta Sporturilor“.

Sursa citată notează că Florin Manea s-a angajat faţă de echipa din Alba Iulia să plătească 30.000 de euro în cazul în care Stanciu pleacă liber de contract. La scurt timp, fotbalistul a scos din buzunar 100.000 de euro pentru a i se diminua contractul cu un an şi a pleca la Vaslui liber. Întrucât situaţia a ajuns şi la comisiile federale, acestea ar fi încurajat echipa din Alba Iulia să renunţe la pretenţii, invocând faptul că Stanciu este finul lui Mircea Sandu, fapt care ar complica lucrurile.
„Plata clauzei de 100.000 de euro echivalează cu un transfer, jucătorul n-a devenit liber printr-un litigiu. Banii aceia tot eu i-am plătit! Cazul e clar, dar voi achita şi cei 30.000 de euro dacă justiţia va hotărî în acest fel“, a declarat impresarul Vasluiului.

Ştiri pe aceeaşi temă:

TOATE transferurile din Liga I. Cine e ales să joace pentru campioana României şi cum se întăresc rivalele

Căpitanul echipei Steaua despre cele mai discutate subiecte de la echipă: transferurile şi excluderea din Europa

Laurenţiu Reghecampf comentează excluderea din Europa, transferurile şi arestarea lui Gigi Becali

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite