Laurenţiu Reghecampf despre cele mai discutate subiecte de la Steaua: excluderea din Europa, transferurile şi arestarea lui Gigi Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul echipei Steaua FOTO Răzvan Păsărică
Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul echipei Steaua FOTO Răzvan Păsărică

Laurenţiu Reghecampf se arată încrezător cu privire la viitorul echipei Steaua, despre care spune că va arăta la fel de bine chiar dacă ar fi exclusă din cupele europene sau dacă alţi fotbalişti ar decide să plece.

Tehnicianul Stelei a acordat un interviu pentru „Gazeta Sporturilor“, în care a comentat cele mai discutate subiecte ale momentului.

...despre riscul ca Steaua să fie exclusă din Europa: „Încerc să-i fac pe jucători să nu se gândească la asta prea mult. Sigur că suntem curioşi cu toţii să vedem ce va fi pe 24 iunie, dar vrem să rămânem optimişti. Eu am încredere că verdictul va fi favorabil“.

...despre arestarea lui Gigi Becali: „Încă suntem marcaţi de ce s-a întâmplat, dar atât eu, cât şi MM Stoica încercăm să-i ţinem departe pe jucători de aceste lucruri şi le-am spus să tragă tare şi pentru Gigi, fiindcă rezultatele echipei îi vor aduce bucurii patronului nostru, acolo unde e el“.

...despre lotul pe care-l are la dispoziţie: „Noi avem doi sau trei jucători pe fiecare post, eu zic că suntem acoperiţi bine. Sigur, ne-ar mai trebui un atacant, încercăm să rezolvăm această problemă şi, dacă nu ar fi fost treaba asta cu UEFA, cred că deja l-am fi transferat. Aşa e dificil, pentru că nu vrem să dăm bani mulţi pe un vârf şi să ne trezim afară din Europa. E o problemă asta pentru noi, dar încercăm să găsim cea mai bună soluţie“.

...despre posibilitatea venirii lui Claudiu Keşeru: „Recunosc, e pe lista noastră, dar deocamdată noi nu aducem nici un jucător. V-am spus deja, vrem să ne întărim cu un vârf, dar mai aşteptăm“.

...despre situaţia lui Răzvan Stanca: „Am avut o discuţie cu el şi l-am anunţat că e liber să-şi caute echipă. Încă mai e sub contract cu noi, dar am decis să ne despărţim pentru că s-au întâmplat multe lucruri în sezonul trecut. În plus, l-am adus pe Niţă, am fi avut prea mulţi portari în lot. Îi doresc succes lui Răzvan, să-şi continue cariera“.

...despre sezonul viitor: „Sunt sigur că vor fi mult mai multe echipe care vor încerca să ţină pasul cu noi, dar eu am încredere în munca mea şi cred că în iarnă vom avea minimum 12 puncte avans faţă de locul doi. Îmi e teamă doar de accidentări. Ne vom bate cu  CFR, Petrolul, Pandurii, Dinamo, de ce nu? Am văzut că ei vor să vândă fotbalişti mai scump decît noi. Bravo lor! Sigur, pe undeva, mă apucă râsul, dar asta e România. Revenind, clujenii cred că vor fi cei mai puternici, l-au adus pe Rednic, o mutare foarte bună pentru că e un tehnician ce şi-a arătat valoarea. Oricum, veţi vedea că tot Steaua va domina Liga 1“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Raul Rusescu va juca pentru Sevilla! Povestea fotbalistului, de la „bezmetic“ la golgheterul Ligii I

A venit pentru eoliene, a plecat cu Rusescu. Cum s-a făcut transferul atacantului de la Sevilla şi ce clauza de reziliere uriaşă are

Steaua se dezintegrează: încă un indiciu a confirmat, că fără Gigi Becali, clubul se zbate pentru supravieţuire

Steaua vinde toto, CFR face superachiziţii: clujenii vor plăti o sumă uriaşă pentru Dan Nistor, cel mai bine cotat mijlocaş din Liga I

Steaua pregăteşte transferul verii în Liga I: Keşeru va fi înlocuitorul lui Rusescu. Prima declaraţie a jucătorului

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite